HERBAFERM

A bélflóra mindennek az alapja.

Ezt már az ókorban Hippokratész is megmondta, miszerint “ minden betegség a belekben kezdődik”. Milyen igaza volt! Nézzük is meg, mi okozhat felborult bélflórát és mi a megoldás?

Bélflóránk egyensúlyát sok minden felboríthatja, többek közt rohanó életmódunk, környezetünk hatásai, az élelmiszeripar adalékanyagai. A rendszeresen fogyasztott tartósítószerek, a finomított szénhidrátok, cukrok, lisztek, pékáruk és a stressz megváltoztatják a bélflóra mennyiségi és minőségi összetételét, továbbá rontják az arányukat, azaz a jó baktériumokat csökkentik, a rosszakét növelik, továbbá gombák elszaporodásához is vezethetnek.

Ezek számos emésztőrendszeri zavar kiváltó tényezői, mivel csökken a belek vérellátása, túlzottan áteresztővé válik a bélrendszeri barrier réteg sérül. Ha felborul a bélflóránk, olyan panaszokat észlelünk, mint puffadás, teltségérzet, székrekedés, hasmenés, elhízás, bőrproblémák, hajhullás, ételérzékenység, stb.

Nézzük mi az, ami segíthet felborult bélflóra esetén?

A fermentált ételek pozitív hatásait már régóta ismerik. Ezek funkcionális élelmiszernek számítanak, amelyek sok emésztőrendszeri probléma esetébenegíthetnek. Nézzünk egy magyar készítményt, amelynek élő csíraszáma nagyon magas, pontosabban 4-5×106 CFU.

Ezek a probiotikus hatású Herbaferm cseppek, amit jómagam is alkalmazok. Az élő mikroorganizmusok és fermentált gyógynövénykivonatok segítségével kíméletesen támogatja az egészséges emésztés helyreállítását és a szervezet regenerálódását. Használatával felszaporodó “jó baktériumok” az egészséges bélrendszer kialakításában segítenek. A bélflóra helyreállításával javulhat a reflux, az emésztés és egyensúlyba jöhet a testsúly is.

Mindenkinek ajánlott, aki emésztési problémákkal küszködik, aki tudatosan táplálkozik, aki aktív életmódot folytat, s a sportolóknak is. Kizárólag hisztaminintolerancia esetén nem ajánlott fogyasztása, illetve, ha allergiás vagy az összetevők bármelyikére. További esetleges kontraindikációkkal kapcsolatban keress bátran!

Hol tudod megrendelni?

Ha Te is meg szeretnéd tapasztalni áldásos hatásait a saját bőrödön, használd az alábbi linket:

és írd be a 6294 ajánlói kódot a regisztrációkor (az elején)! Nyugodtan írj segítségért instagramon (@hajnigelencser), vagy az info@gelencserhajni.hu -n, s utána díjmentesen segítek az adagolást illetően, mert nem mindegy, hogyan kezded el, s hogyan folytatod, mennyire van szükséged!

Milyen hatásai vannak?

Rövid távú hatások (3-10 nap után): az emésztőrendszer megnyugvása, emésztőnedvek termelésének élénkítése, a gyulladások csökkenése. Az emésztés javulása elősegíti a regenerációt, segíti a pihentető alvást. A puffadás, felfúvódás csillapodik, a hasmenés és a székrekedés enyhül. Az ételek könnyebben megemésztődnek, a tápanyagok jobban felszívódnak, az elfogyasztott étel jobban hasznosul, javul a kellemetlen lehelet, elmúlik a farkasétvágy, kevesebb étel kell a jóllakottság érzéshez.

Középtávú hatások (5-7 hét után): A kiegyensúlyozott emésztés és egészséges bélflóra segíthet újjáépíteni az immunrendszert, ugye tudjuk, hogy az immunrendszer legnagyobb százaléka a bélrendszerben található? Továbbá enyhítiaz allergiák, érzékenységek tüneteit, csökken a levertség és fáradtságérzet, megnő az energiaszint, a koncentrációkészség, a munkabírás és a szervezet stressztűrő képessége is jelentősen megemelkedik.

A hosszútávú hatásokról (3-6 hónap után): az egészségesen működő, kiegyensúlyozott emésztésmiatt a testsúly is normalizálódhat, ugyanis bélflóránk nagyban befolyásolja, hogy van e rajtunk felesleg, vagy nincs. Kimutatható és tudományosan bizonyítható, hogy az elhízást igenis okozhatja a bélbaktériumok egészséges egyensúlyának megváltozása. Az egészséges emésztés miatt az immunrendszer is erős, ellenállóbb!

Melyek a Herbaferm természetes összetevői és hatásmechanizmusai?

Az összetevők mind gyógynövények, amelyeket a népi gyógyászatban is előszeretettel alkalmazták, a Herbaferm cseppekbe azonban természetes fermentációval előkészítve kerülnek, ezzel hatásuk megsokszorozódik.

Hosszútávú hatások (3-6 hónap után):
Az egészségesen működő, kiegyensúlyozott emésztésnek köszönhetően kialakul az ideális testsúly
(a túlsúlyos fogy, az alultáplált hízik). Az egészséges emésztés megerősíti és hatékonnyá teszi az
immunrendszert. Helyreáll a rend a szervezetben.

és írd be a 6294 ajánlói kódot a regisztrálciókor!
Ezután írjatok nekem, s ezután díjmentesen segítek az adagolást illetően, mert nem mindegy, hogyan kezded el, s hogyan folytatod, mennyire van szükséged!