PHARMA NORD

Véleményem szerint manapság a vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek szedésének fontossága háttérbe szorult.

Pedig hogyan is várhatnánk el a szervezetünktől, hogy optimálisan működjön, ha nem adunk meg számára mindent, amire szüksége van?!

A vitaminok nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy az enzimek, hormonok és egyéb kémiai anyagok kifejthessék hatásukat. Szervezetünk nem mindig tudja megfelelő mennyiségben előállítani őket, ezért pótlásuk elengedhetetlen. Az ásványi anyagok és nyomelemek pedig azért fontosak, mert ezek nélkül a vitaminok jótékony hatásai egyáltalán nem érvényesülhetnek, ezek segítik a vitaminok felszívódását, hasznosulását, továbbá fontosak az enzimek és hormonok előállításához. Részt vesznek a csontképzésben, segítik az izmok, a szív és az agy megfelelő működését is. Testünk ezeket nem képes szintetizálni, ezért mindig kívülről, elsősorban táplálkozással kell bevinni őket.

Oké, ha szedni szeretnénk, mit szedjünk? Mennyit? Miért? Amit kinéztem, az vajon jól hasznosul? Hasznosul-e egyáltalán? Nem csak drága vizeletet csinálok magamnak? Mire van szükségem a táplálkozásom mellett, amit azzal nem viszek be, vagy nem eleget?

Megkönnyítem a dolgod, a konzultációkon, tanácsadásokon MINDIG szó esik a minőségi étrend-kiegészítésről, személyre szabva. A személyre szabás azt jelenti, hogy az egészségügyi kondíciódhoz, céljaidhoz, testsúlyodhoz és esetleges kontraindikációkhoz van igazítva az étrend-kiegészítő ajánlás.

Nyugodt szívvel szoktam ajánlani a Pharma Nord tudományosan megalapozott étrend- kiegészítőit, gyógynövény-kivonatait és gyógyszereit, amelyeknek optimális a biológiai hasznosulása, biztonságosak és dokumentáltak.

A vendégeim, akikkel együtt dolgozom, kapnak tőlem egy -20% kedvezményre jogosító kuponkódot, amit a pharma nord webshop -on tudnak felhasználni.

Minden Pharma Nord termék teljes mértékben glutén-és laktóz mentes, nem tartalmaz GMO technológiával előállított készítményt és sugár kezelt összetevőket. A Pharma Nord többféle nemzetközi tanúsítvánnyal is rendelkezik, termékei rendkívüli minőségűek, amelyek vegyszer nélküliek és megőrzik hatóanyagukat bioaktív formájukban.

Dán minőség

A Pharma Nord a étrend-kiegészítoket és gyógyszereket Dániában, egy csúcstechnológiával felszerelt gyárban gyártja, a szigorú dán előírásokat betartva. Vannak a termékek között gyógyszernek minősített készítmények és étrend-kiegészítő termék is.

FOLYAMATOS FEJLŐDÉS, KUTATÁSOK

Az évek során a Pharma Nord átfogó nemzetközi tudóshálózatot hozott létre olyan területeken, mint a kardiológia, onkológia, fogászati, sebészet, diétás technológia és számos más területen. Ez az együttműködés és a kutatókkal folytatott folyamatos párbeszéd rendkívül fontos eszköze termékeik fejlesztésének. A Pharma Nord több mint 200 publikált vizsgálatot végzett a saját termékeivel is.

NAGYSZERŰ HASZNOSULÁS

Mutatok Nektek egy ábrát, ami szemlélteti a Pharma Nord egyik vitaminjának hasznosulását.

Az ábra bemutatja a 4 hét alatt bekövetkezett  D-vitamin változást a vérben abban a csoportban, amely napi 76 mikrogramm(2x38uq) D-vitamint kapott a Pharma Nordtól, valamint a változatlan D-vitamin-tartalmat a vérben abban a csoportban, amely placebo kapszulákat kapott. Forrás: Baumann ACK. Effekt av vitamin D-tilskudd pa 25(OH) status. University Oslo, July 2013.

Hol tudod megrendelni?

Ha Te is a vendégem leszel, akkor kapsz tőlem egy -20% kedvezményre jogosító kuponkódot, amit a pharma nord webshop -on tudsz majd felhasználni, mert biztos vagyok benne, hogy a jó minőségű, biohasznoszlású kiegsészítők elengedhetetlenek!